fbpx

Om os

I butikken i Sorø finder du også mærker fra:

Matinique, Tommy Hilfiger, Meyer, Superdry, Brühl, Gant, Blend, Pre-End, Bosweel, Eterna, Carl Gross, Fat Moose, Pierre Cardin, Wrangler, Roberto Jeans, Tenson, JBS, Björn Borg, Claudio, Nome, Lloyd, Signal, Bruun & Stengade, Belika, Clipper

Vi har herretøj i store størrelser fra: 3XL og 6XL.

Sir Brians historie

Butikkens oprindelige navn er Orla Nielsen. Orla Nielsen er en ældre traditionsrig butik, som altid har prioriteret kvalitet og service meget højt.

Orla Nielsen købte ejendommen i 1939 og drev butikken indtil sin død i 1967. Herefter overtog hans søn Carsten butikken med forskellige bestyrere.

I 1980 købte Anton Bech butikken og ansatte Søren Glud som bestyrer. Søren Glud overtog butikken i 1986 og ansatte samme år, nuværende ejer, Brian Christensen som 1. mand.

Den 1. august 2002 købte Brian Christensen butikken. Siden er butikken blevet udvidet af 2 omgange til nu 270 m2. Ombygningen har gjort det muligt at få plads til et utroligt stort udvalg af varer og mærker, hvilket betyder, at man aldrig går forgæves hos Sir Brian.

Hos Sir Brian er vi ikke med i nogen kæde. Vi kan derfor altid stå 100% inde for de varer vi har i butikken, da vi selv har bestemt udvalget af mærker og varer.

Velkommen hos Sir Brian!

Sir Brian
Brian
Bent
Mikkel
Janni

SIKKER HANDEL på sirbrian.dk

Som en traditionsrig herretøjbutik med tæt på 100 år på bagen, ved vi hos Sirbrian at troværdighed, ærlighed og ikke mindst god service, er vigtige værdier, for at få tilfredse kunder. I samme ånd arbejder vi med vores webshop, Sirbrian.dk, så du som handlende både kan gøre gode og hurtige køb med levering direkte til døren, men også kan handle trygt og sikkert, uden bekymringer. Vi tager alle henvendelser fra vores kunder seriøst, og vi er altid klar til at hjælpe hvad enten du kontakter os i butikken, på telefonen eller på mail.

På Sirbrian.dk har vi også valgt at lave en PICK UP service, så du kan handle dine varer på nettet og hente det i butikken dagene efter.