fbpx
Spring til indhold

Velkommen til Sir Brian

Vi elsker kvalitet frem for kvantitet…! Og med et udvalg af varer fra både internationale og nationale modehuse, så kan vi tilbyde dig lige hvad hjertet begærer.

Hos os får du altid en personlig og professionel betjening, og du bliver klædt på af faguddannet tøjfolk med stor passion for mode.

Den 1. august 2002 købte Brian Christensen butikken. Siden er butikken blevet udvidet af 2 omgange til nu 270 m2. Ombygningen har gjort det muligt at få plads til et utroligt stort udvalg af varer og mærker, hvilket betyder, at man aldrig går forgæves hos Sir Brian.

Hos Sir Brian er vi ikke med i nogen kæde. Vi kan derfor altid stå 100% inde for de varer vi har i butikken, da vi selv har bestemt udvalget af mærker og varer.

Sir Brian byder dig velkommen i vores inspirerende butik.

Stort udvalg af alt inden for mode

Om Butikken

Personale hos Sir Brian

Image (4)

Brian

Indehaver

Image (3)

Patrick

Førstemand

IMG_4900

Niels

Sælger

Sikker handel på hjemmesiden

Som en traditionsrig herretøjbutik med tæt på 100 år på bagen, ved vi hos Sirbrian at troværdighed, ærlighed og ikke mindst god service, er vigtige værdier, for at få tilfredse kunder. I samme ånd arbejder vi med vores webshop, Sirbrian.dk, så du som handlende både kan gøre gode og hurtige køb med levering til en pakkeshop nær dig, men også kan handle trygt og sikkert, uden bekymringer. Vi tager alle henvendelser fra vores kunder seriøst, og vi er altid klar til at hjælpe hvad enten du kontakter os i butikken, på telefonen eller på mail.

På Sirbrian.dk har vi lavet en lokal afhentning service, så du kan handle dine varer på nettet og hente det i butikken dagene efter.

 

Bytteordning

Har du købt en varer hos os som er tiltænkt en gave som skal gives til en i en anden by, så frygt ej, vi er nemlig medlem af en landsdækkende bytteordning, så du er ikke tvunget til at skal bytte din varer hos os, du kan bytte varen i en af de mange andre medlemsbutikker tættes på den by gaven er givet/sendt til, dog kan vi ikke garanter at den valgte butik fører de samme mærker som Sir Brian gør, men varen kan altid byttes til noget andet i stedet.
Der skal dog tages højde for at medlemmer til en hver tid kan melde sig ud af denne ordning og kan derfor stadig florer på denne liste.
Her kan du se byttekoret hvor du kan finde den butik i nærheden af dig.
 

Ydelser

Personlig shopping Personlig shopping
 
Gratis gaveindpakning Gaveindpakning
 
Bryllup/Gallatøj Jakkesæt til bryllup
 

Åbningstider

Mandag: 10:00 – 17:30
Tirsdag:  10:00 – 17:30
Onsdag:  10:00 – 17:30
Torsdag: 10:00 – 18:00
Fredag:   10:00 – 18:00
Lørdag:   10:00 – 14:00
Søndag:  Efter aftale

Adresse

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv Er TomTilbage Til Forside